Am venit la Revvolution din dorința de a schimba ceva în stilul meu de viață, în modul meu de a fi și, implicit, în alimentația mea care la momentul respectiv, mai exact în septembrie 2016, era un haos total.

Auzisem de acest concept cu ceva timp înainte de a mă fi mutat în București și îmi doream să fie adevărat tot ceea ce se spunea despre Revvolution, despre traineri și despre program. Așteptările mi s-au adeverit. De când am început programul și până în prezent am slăbit 15 kg.

Prima mea „întâlnire” cu Tania a fost un fel de spovedanie modernă, pot spune, întrucât ea m-a făcut să înțeleg că nu trăiesc pentru a mânca, ci mănânc pentru a trăi. Însă, pentru a trăi armonios trebuie să am grijă la ceea ce mănînc, lucru care înainte nu se întâmpla.

Educația alimentară m-a maturizat enorm, în prezent fiind complet dedicată planului alimentar primit.

Antrenamentele nu au fost deloc grele, eu având un stil de viață activ și înainte, problema principală fiind, însă, alimentația haotică de la care nu mă puteam abține.

Deși mi-am îndeplinit obiectivele, nu vreau să renunț la Revvolution, cel puțin nu cât timp voi locui în București. Vin de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și cu mare plăcere la antrenamente.