De mai mult timp câțiva colegi de muncă îmi recomandaseră să vin la Revvolution pentru a-mi ușura munca de a slăbi. I-am refuzat din simplul fapt că mă așteptam să fie ceva în genul companiilor care îți vând băuturi minune.

Am decis să intru în programul Revvolution atunci când mi-am dat seama că și legatul sireturilor a ajuns probă olimpică pentru mine. Începusem să mă interesez din ce în ce mai mult și am văzut diferite povești pe Facebook, cum mulți oameni nu numai că au slăbit dar și-au tonifiat corpul prin alimentație echilibrată și sport, practic o nouă viată fără rețete minune ce te fac să pierzi X kg în X timp, ceea ce aveam nevoie. Am reușit să-mi conving și soția, pentru că în 2 totul e mult mai ușor, și a fost!

În prima zi ne-a preluat nutriționistul și impreună am stabilit că e ok să slăbesc 20kg. Aveam 103kg la prima evaluare, iar acum am puțin sub 86 (mai exact 85.5kg), toate astea în 3 luni de program.
Deși pare că nu mi-am atins targetul, am slăbit foarte multe kilograme de grăsime și dacă nu puneam cantitate musculară, probabil treceam de targetul propus (sunt mai mulțumit să fiu puțin peste target și cu mușchi).
Meniul nu a fost ceva drastic – inițial, mi s-a părut că ar fi prea multă mâncare -3 mese pe zi și 3 gustări între mese, însă a fost varianta optima. În acest fel mi-au anihilat stările de „ciugulire” a altor snack-uri nesănătoase și la ore nepotrivite.

Cum toată lumea începe să-și schimbe viața în prima zi din săptămană sau an, așa am început și eu luna cu antrenamente și un nou stil de viată. Îmi amintesc că după prima oră de sport – ce a fost o provocare pentru mine, întrucât nu mai făcusem sport de ceva vreme – pe lângă faptul că am fost nevoit să iau mai multe pauze, am constatat ca erau unele exerciții pe care inițial le făceam greșit (m-au corectat antrenorii), după ora de sport am plecat acasa epuizat, însă entuziasmat că am depășit acest obstacol.

După 3 luni de viată nouă, mă simt super bine, corpul tonifiat și parcă mai întinerit cu câțiva ani și sper să o țin tot așa. Tot în aceste 3 luni te lovești de diferite gânduri, probleme și pofte. Am și greșit, dar ziua de după, eram mult mai decis să continui programul și să merg mai departe. Pană la urmă nu arăti bine pe plajă mâncând prostii și fără sport.
Mulțumesc Revvolution pentru ajutorul dat și mi-am dat seama că viața e mai gustoasă așa!