Am  venit la Revvolution pentru că îmi doream să slăbesc, însă doream s-o fac într-un cadru organizat, în care să fiu înconjurată de specialiști. Din păcate, știm cu toții că succesul slăbirii, atunci când te lupți de unul singur, vine foarte greu și de obicei este pe termen scurt.  Este foarte important ca atunci când îți pierzi motivația, când simți că aluneci, să ai lângă tine oameni cum sunt la Revvolution, care îți întind o mână (sau mai multe) tocmai când ai mai mare nevoie. Aici mă refer la toată lumea, începând cu Valentin care pare să facă tot ce îi stă în putere ca oamenii care îi trec pragul să fie mulțumiți, continuând cu fetele de la recepție care parcă mereu sunt pregătite să te mai ajute cu câte ceva, antrenorii care ne împing un pas mai în față de fiecare dată și care fac orele atât de plăcute încât n-ai cum să nu dorești să te întorci, n-ai cum să te plictisești de sport cu ei, și terminând, evident cu nutriționistul care e mereu acolo pentru fiecare din noi, pe toate canalele de comunicație, și pe care n-ai cum s-o uiți când te uiți la prăjiturile alea minunate care îți fac cu ochiul din vitrina cofetăriei(și pe care evident că nu le mai cumperi).

De Revvolution am aflat din share-urile lui Valentin, pe care îl urmăresc pe Facebook de mulți ani, de atât de mulți ani încât nu-mi amintesc cum am ajuns să-i dau follow. Într-un final am decis că e timpul să mă alătur comunității de revvolutionari, iar schimbările nu au întârziat să apară. În total am slăbit 25 kg în 4 luni.

Planul alimentar nu este deloc greu de urmat, există variante pentru toată lumea și înlocuitori de alimente pentru toți mofturoșii. Dacă la asta adaugi și faptul că mănânci de 5 ori pe zi și nu are cum să ți se facă foame, n-am de ce se mă plâng. Nu l-am urmat întocmai pentru că îmi place să gătesc, să explorez bucătăria, fac de la preparate vietnameze până la cele ecuadoriene, motiv pentru care alimentele existente în plan au fost mai mult așa, ca inspirație. Ce vreau să zic este că atunci când primesc planul, mă uit pe el, notez ingredientele, le cumpăr, dar le combin altfel. Cu ocazia asta am învățat să fac pizza pe blat de dovlecei, drob de ciuperci, tot felul de supe asiatice (da, există viață după ce elimini smântâna, cartofii și tăițeii din supe), quiche cu spanac fără blat și multe, multe alte preparate cu puține calorii, dar super sățioase.

Antrenamentele la început ți se par hardcore. În prima lună am avut febră musculară după fiecare antrenament. După prima lună, când am văzut că nivelul meu fizic e mult mai bun ca cel al noilor veniți (plus modul în care faci mișcările: îți dai seama că le faci mult mai corect față de atunci când ai început – mulțumiri antrenorilor pentru asta) mi-am dat seama că cele 8 antrenamente din prima lună, deși par puține, au avut super efect. În plus, antrenamentele nu sunt niciodată la fel, lucru pentru care pentru o persoană căreia nu-i place așa mult sportul, și anume eu, contează foarte mult. Nu ai cum să te plictisești și trece timpul foarte repede față de atunci când faci aceleași mișcări repetitive la fiecare oră.

Nu numai că m-am gândit să renunț , dar chiar am făcut-o. Am avut o lună de pauză în care am continuat să slăbesc datorită faptului că am urmat principiile alimentare pe care l-am învățat aici, însă nu am mai făcut sport, lucru care s-a văzut, pentru că atunci când am revenit am luat-o de la capăt cu febra musculară. Îmi lipseau mult antrenamentele, singur acasă sau la alte săli de sport, nu te provoacă și  nu te corectează nimeni așa cum o fac antrenorii Revvolution. În plus îmi lipsea și sentimentul de apartenență la un grup cu scop mai mult sau mai puțin comun, sentimentul că toți suntem în aceeași oală și că știm ce înseamnă febra aia musculară, că de și data asta te-ai întrecut cu colegul la împins limite, că fata aia pe care ai văzut-o pentru prima dată acum 2 luni are o super transformare și te bucuri pentru ea, pentru că vedeai la antrenamente cât de mult muncește.

Când vine vorba de obiectivele mele pot spune că sunt abia la jumătatea drumului, mai vorbim despre asta peste câteva luni, un an .

Revvolution înseamnă pentru mine transformare, revoluție, evoluție, o versiune mai bună a mea. Înseamnă locul în care vin cu drag de fiecare dată, chit că vin pentru antrenament, evaluare, sau coaching. Înseamnă locul în care am aflat că și eu pot face sport deși kilogramele mele n-ar fi fost de acord.

Experiența Revvolution a fost și este, pentru că încă nu mă las. Cred că cel mai potrivit cuvânt care să o descrie este ‘revoluționară’. N-aș putea să găsesc un adjectiv mai bun, pentru că fix asta se întâmplă la Revvolution. Per total am învățat să îndrăgesc sportul, am învățat să mănânc corect, am învățat să trăiesc zi de zi cu febră musculară și cu gândul la antrenori, că doar trebuie să găsim și un vinovat, nu?

Faptul că antrenamentele sunt mereu altfel mi-a plăcut cel mai mult. Este un lucru important pentru mine, deoarece așa cum am spus și mai sus, nu am fost niciodată o împătimită a sportului, iar faptul că vin la antrenamente fie soare fie zăpadă, cred că zice multe despre cât de mult îmi plac.

Cu siguranță voi continua să vin, iar de recomandat l-am recomantat deja tuturor persoanelor care mi-au văzut transformarea.