În ceea ce privește experiența mea Revvolution, nu am cuvinte care să exprime recunoștința pe care o am față de echipă. Am găsit într-o zi scris undeva „Stop making excuses, start finding solutions”. Pentru mine, Revvolution a fost soluția. Nu a fost problema de logistică, de nutriție, psihologică sau cu privire la antrenamente căreia să nu-i fi găsit soluția împreună cu echipa. De fiecare dată când credeam că am găsit un lucru peste care nu puteam trece, fie că era motivația sau lipsa de timp, profesionistii Revvolution veneau cu soluții pe care să le aplic.

La început credeam că toate șansele sunt împotriva mea: pe lângă o boală autoimună care îmi afectează tiroida și un job foarte stresant care presupune să lucrez mai mult de 10 ore pe zi, am și o accidentare mai veche la genunchi care îmi limita mișcările fizice. Credeam sincer că îmi va fi foarte greu să reușesc să îmi schimb stilul de viață și că sunt atât de multe piedici, încât nu le voi putea depăși. De fapt, căutam scuze pentru care să nu fac această schimbare și la Revvolution am aflat că, de fapt, „problemele” mele sunt ceva prin care toată lumea trece si că nimic nu este de nedepășit. Revvolution chiar este locul în care nu trebuie să faci nimic altceva decât să vrei o schimbare, restul uneltelor îți sunt puse la dispoziție de echipă”

 

Îl urmăresc pe Vali de câțiva ani și îmi place că Revvolution se află într-un spațiu accesabil.

Motivul pentru care am venit și obiectivul principal este să învăț să mănânc sănătos și să îmi hrănesc corpul. Din cauza afecțiunii mele, doctorii mi-au recomandat să renunț la proteine animale și, desigur, am urmat un tratament strict. Recomandarea lor m-a ajutat enorm, însă renunțarea la proteine animale a venit pe un fond de necunoștințe de nutriție, asa că ajunsesem să mă hrănesc exclusiv cu paste, orez, cartofi. Asa am ajuns, în iunie 2017, să am o greutate considerabilă. Nu stiam cum să abordez această problema, așa că am ales pachetul cu servicii integrate de la Revvolution unde am acces la nutriționist, antrenamente săptămânale, un psiholog și un coach. Ce îți poți dori mai mult?

 

 

Planul alimentar a fost și este în continuare cea mai mare surpriză și bucurie. Am venit speriată, gândindu-mă la zeci de ore pe care va trebui să le petrec în bucătărie. La prima întâlnire cu Tania am rugat-o un singur lucru și anume, orice îmi dă în plan, să fie ușor și rapid de gătit. Si exact asta am primit.
Întotdeauna am fost o persoană activă, însă problemele pe care le am cu genunchiul drept mi-au limitat activitățile fizice. La Revvolution antrenorii au găsit variante ajutătoare pentru problema mea și a fiecărui participant în parte, astfel încât să nu suferim sau să inrăutățim o problemă deja existentă.

Îmi place atmosfera de la antrenamente pentru că nu există competiție și ideea de a fi terorizat de antrenor. La Revvolution, cu toții lucrăm ca o echipă, dar cu obiective individuale și singurii competitori suntem noi înșine. Îmi mai place faptul că antrenorii au grijă de fiecare în parte și corecteaza discret fiecare participant daca exercițiul nu este executat corect pentru a maximiza efectul antrenamentelor.

Până acum nu am vrut niciodată să renunț, chiar dacă a fost uneori mai dificil. Au fost, însă, momente când am vrut să renunț la alte activități ca să pot continua să vin la Revvolution. Revvolution este despre mine și despre provocarea pe care mi-am setat-o singură, despre a-mi depăși limitele și a ieși din program cu un stil de viață schimbat. Iar asta necesită timp și perseverență.

 

Voi continua cu Revvolution până la atingerea tuturor (noilor) obiective. Pe termen lung, din punctul meu de vedere, pot continua experiența Revvolution și acasă, cu Revvolution on line, în fiecare zi. Revvolution îți dă uneltele necesare pentru a continua această experiență și singur, nu numai îndrumat.

Sunt în a treia lună de când vin la Revvolution și am slăbit 8 kilograme până acum. Plus că vârsta metabolica a scăzut de la 33 de ani la 23 de ani. Menționez că am 27 de ani, deci am întinerit. Sinceră să fiu, exact așa mă simt, mai tânără.