Stilul meu de viață s-a îmbunătățit vizibil de când merg la Revvolution, mai precis de 1 an și 5 luni. Nu m-am plictisit încă, îmi place la fel de mult! Am slăbit aproximativ 18 kg în 8-9 luni și de atunci am reușit să mă mențin la o greutate constantă.
A fost greu la început, ca orice schimbare, dar am fost suficient de motivată și programul interesant și abordabil și am reușit!

Am aflat de Revvolution de la prieteni care urmăreau activitatea lui Valentin Vasile și am decis să mă înscriu în program. Îmi doream să fiu într-o formă fizică mai bună care să îmi permită să îmi urmez pasiunea de a urca pe munte; slăbitul nu a fost principalul obiectiv, însă a fost o urmare bine-venită.

Planul nutrițional a fost adaptat preferințelor mele culinare, astfel încât a fost mult mai ușor să îl urmez. Cele 3 mese principale și 2 gustări m-au ajutat să nu simt senzație de foame și să evit „tentațiile”.
La Revvolution antrenamentele de grup sunt foarte motivante și diversificate, iar trainerii vin mereu cu ceva nou și provocator, ceea ce te stimulează să îți depășești limitele. Enjoy the Revvolution journey!