Am venit la Revvolution pentru că simțeam nevoia de o schimbare. Mie îmi face plăcere să fac sport, chiar mergeam destul de des la sală, însă nu reușeam să trec peste o anumită barieră în ceea ce privește modelarea corporală. Așa că eram în căutarea unui program mai complex și mai adecvat dorințelor mele.

Am aflat de Revvolution pentru că le urmăream postările din social media de ceva timp. Așadar m-am decis să încerc și surpriza nu a întârziat să apară.

Am slăbit 16 kilograme în 4 luni și mai urmează.

Deși la prima vedere, planul alimentar părea așa, mai „milităros”, de fapt el este destul de ușor de urmat. Mai ales că sunt de fapt 2 meniuri-unul pentru atunci când am puțin timp pentru pregătirea mesei, și unul pentru când sunt pe fugă. Că să nu mai spun cât de utile sunt discuțiile din grupul Revvolution unde primești sfaturi legate de meniul primit. Mai mult, îmi place faptul că meniul este flexibil, el poate fi adaptat în funcție de ceea ce găsești la piață/ magazin-nutritionista îți răspunde la întrebări, există un plan de subtituiri care chiar ajută când merg la cumpărături. În ceea ce privește conținutul meselor, acestea sunt diverse și chiar țin cont de preferințele mele. Iar propunerile nutritionistei sunt chiar foarte gustoase .

Și ar mai fi un lucru pe care îl apreciez foarte mult-job-ul meu presupune foarte multe plecări atât în țară cât și în străinătate, în locuri în care nu am acces tot timpul la alimentele din meniu. Și în acele săptămâni în care eram plecată am primit sprijin de la nutritionistă, aceasta ghidându-mă cum să îmi organizez mesele în funcție de alimentele din zonele în care mă aflam.

Antrenamentele din cadrul Revvolution sunt o supriza foarte plăcută. La propriu, pentru că fiecare oră este diferită și nu prea știi ce îți pregătesc antrenorii. Dincolo de aceasta, mi-au plăcut foarte mult pentru că pe de o parte te fac să vrei să lucrezi mai bine de la o oră la alta în timp ce faci exercițiile în ritmul tău. Iar un aspect foarte important al antrenamentelor sunt antrenorii-mereu prezenți, corectează mișcările, te motivează să faci cât mai bine de la oră la oră.

Cel mai important lucru în tot acest timp a fost că NU a intervenit dorința de a renunța! Ba chiar de vreo 2 ori am ajuns cu o oră mai devreme la antrenament, de prea mult entuziasm. Iar de renunțat la planul alimentar, nici atât-pentru că nu mi s-a părut dificil să pregătesc ce scria acolo, mi s-au părut gustoase mesele și nutritionista mi-a permis și mici abateri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Până în prezent sunt în linie cu obiectivele propuse, însă mai am câteva etape că să ajung așa cum mă văd eu. Și am învățat la Revvolution că nu numărul kilogramelor este important, ci structura acestora (apropo de așa-zisa stagnare din ultimele luni, care de fapt nu este stagnare pentru că procentajul de grăsime a scăzut, dar s-a mărit procentul de masă musculară, ceea ce este minunat, pentru că mă tonific)

Ar părea că sună ca și cum am intrat într-o ,,secta” , dar pentru mine Revvolution chiar a însemnat o schimbare în bine. E o schimbare pe care mi-o doream, și nu e vorba doar de faptul că am slăbit, ci că am reușit să înțeleg ce funcționează pentru mine din punct de vedere al antrenamentelor și al alimentației. Pare ciudat, însă programul acesta chiar devine un stil de viață, fără să îți dai seama.

Așa cum ziceam mai sus, Revvolution a dus la o schimbare pe care mi-o doream, dar pentru care nu găsisem încă o soluție.

Dacă ar fi să spun ce mi-a plăcut cel mai mult nu aș putea ierarhiza. Dincolo de oamenii care lucrează la Revvolution-antrenori, nutriționist, fetele de la recepție și doamnele de curățenie-care sunt super faini, îmi place mult faptul că, deși nu este un program de antrenament personal, simți că așa ar fi. Practic, nutritionista îți acordă toată atenția, îți răspunde la întrebări, nu îți impune anumite lucruri pentru că așa trebuie, iar antrenorii chiar stau după fiecare în parte, ca și cum ar fi antrenori personali. Și mi-a plăcut foarte mult că se insistă pe corectitudinea exercițiilor, nu neapărat pe numărul lor.

Voi continua să vin cu siguranță la Revvolution și am recomandat multor persoane această schimbare.