Am venit la Revvolution pentru că simțeam o nevoie urgentă de a schimba ceva în viața mea și bine am făcut, practic am renăscut cu acest program. Am altă poftă de viață și am mai multă încredere în mine.

Am aflat de Revvolution de pe Facebook și am decis că e momentul să încerc acest program.

M-am înscris iar prin dorință, răbdare și corectitudine am slăbit 10 kg într-o lună și jumătate.

E drept că în prima săptămână mi-a fost mai greu,însă m-am obișnuit repede să urmez planul alimentar care chiar conține foarte multă mâncare, dar consumată des, în porții și combinații potrivite.

Inițial la antrenamente mi-a fost greu deoarece am venit la sală după 10 ani fără sport, însă acum nu îmi mai este greu, vin cu plăcere și nerăbdare și plec cu un tonus excelent.

Faptul că am fost determinat și sprijinit m-a ajutat să nu simt dorința de a renunța, ba chiar m-a motivat și mai mult.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încă nu mi-am îndeplinit obiectivul, însă nu sunt așa departe, mai am de parcurs câteva etape

Pentru mine Revvolution înseamnă deja un stil de viață. Toată lumea din jurul meu îmi spune că am întinerit cu acest program. Chiar mă felicit că am luat decizia de a veni la Revvolution.

Experiență de aici este pur și simplu WOW și în continuare descopăr lucruri noi și folositoare.

Nu pot să spun ce mi-a plăcut cel mai mult din acest program pentru că mi-a plăcut chiar absolut tot. În primul rând  atmosfera, antrenori care sunt mereu lângă tine și te corectează dacă nu faci corect exercițiile, antrenamentele în sine și toate condițiile pe care le oferă Revvolution.

Voi continua să vin pentru că îmi place și mă simt foarte bine. Am recomandat mai multor persoane acest program iar unii deja s-au înscris.