Am venit la Revvolution pentru că îmi doream o schimbare în viața mea, deoarece ajunsesem la un prag critic în privința kilogramelor și a sănătății.
Am aflat de Revvolution de pe Facebook și am crezut inițial că este o altă reclamă la un concept wonder fără rezultate, dar m-am înșelat.
Și uite așa am reușit să slăbesc 21kg în 4 luni.
În ciuda stilului meu gourmand, nu a fost deloc greu. Mare parte din alimentele propuse eu oricum le consumam, dar niciodată în cantitatea sau în combinația corespunzătoare. Acesta a fost singurul plan alimentar, nu regim, care a funcționat pentru mine. Secretul stă în porții și în formarea unui stil de viață.
Antrenamentele au fost solicitante la început, dar acum au devenit parte din rutina mea și chiar aștept cu nerăbdare următoarea ședință iar acest lucru se datorează și antrenorilor.
Recunosc că în prima lună am fost tentat să renunț deoarece eram foarte comod și sedentar, dar după ce am văzut rezultatele primei luni, acum nu mai scăpați voi de mine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă e să vorbim de targhetul dorit,mi-am atins 50% din obiectivul propus la început, așa că mai avem de lucrat.
Pentru mine Revvolution înseamnă schimbare, pur și simplu dacă ești puțin ambițios și îți dorești cu adevărat, nici că poate să fie mai ușor și distractiv.
Experiența la Revvolution a fost și este de nota 10, foarte bine în catalog și 5 stele.
Dacă ar fi să mă gândesc ce mi-a plăcut cel mai mult aș începe cu planul alimentar adaptat pentru mine, ceea ce l-a făcut ușor de urmărit .
O să continui să vin deoarece face parte din stilul meu de viață în acest moment. Mă bucur să zic că mi-am inspirat și alți prieteni să vină.