Am venit la Revvolution deoarece îmi doream să fac o schimbare în viață. Sedentarismul era la ordinea zilei și simțeam că așa nu mai merge, că trebuie să schimb ceva.

Am aflat de Revvolution de pe facebook și de la televizor, am văzut un reportaj la TV și mi-au atras atenția rezultate before and after. La început trebuie să recunosc că eram sceptic, dar apoi mi-a povestit o colegă că o prietenă de-a ei a participat la Revvolution și schimbările chiar au fost drastice și s-au văzut scurt timp. Am zis că trebuie să încerc și eu! 🙂

Am reușit să slăbesc 17 kg în doar 3 luni.

Nu a fost deloc greu să urmez planul alimentar deoarece e unul echilibrat în care mănânci regulat, suficient de mult încât să nu îți fie foame, dar mănânci sănătos. Cel mai mult mi-a plăcut că mâncarea nu e fadă, combinațiile nutriționistului sunt geniale-colegii îmi cereau rețetele când vedeau ce mănânc la prânz :). Un alt aspect care face că planul alimentar să fie ușor de urmat e că nutriționistul e întotdeauna disponibil să ne ofere variante de schimb pentru mesele care nu ne plac așa mult.

Mi-a fost mai greu la început cu gătitul, dar după 2-3 săptămâni mi-am intrat în ritm și eram cu 2-3 oale și tigăi în același timp pe aragaz. Mama mea a fost uimită când m-a văzut prima data după ce intrasem în program, mai ales că eram antitalent la gătit.

Pentru mine primele 2 săptămâni de antrenamente au fost mai grele deoarece am venit cu ceva kg în plus în programul Revvolution, dar ulterior, după ce am mai slăbit puțin și mi-am și întărit musculatura, antrenamentele au devenit mai ușoare și plăcute. Antrenorii Revvolution sunt mereu atenți la tine și îți atrag atenția dacă execuți exercițiile greșit, dar sunt și distractivi și ora trece fără să îți dai seama.

Nu am avut niciodată gândul de a renunta, din contra, după prima luna știam sigur că îmi voi prelungi cu încă 3 luni programul.

Nu mi-am îndeplinit încă toate obiectivele, simt că trebuie să mai slăbesc puțin, însă știu că sunt pe drumul cel bun.

Pentru mine Revvolution înseamnă programul care m-a învățat să am un stil de viață sănătos.

Experiența Revvolution a fost foarte frumoasă, mi-a plăcut că echipa Revvolution e ca o familie. Toți membrii echipei, de la Valentin, antrenorii Revvolution, fetele de la recepție, oamenii care se ocupă de curăție, toți sunt bine dispuși, săritori, grijulii și atenți la detalii. Veneam mereu cu drag la antrenamente și plecam întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Cel mai mult mi-a plăcut că programul Revvolution dă rezultate-asta te motivează cel mai mult!

Am recomandat deja programul Revvolution celor apropiați și îl voi recomanda întotdeauna pentru că știu că e locul potrivit pentru a slăbi, dar cel mai important, pentru a învăța să ai un stil de viață sănătos.