Despre Revvolution am aflat de la doi prieteni care au participat, în urmă cu aproximativ 2 ani, la câteva ediții. M-a atras faptul că îmbină cele 2 lucruri pe care eu le consider esențiale atunci când încerci să slăbești: un mod de a mânca sănătos și sport. Eram o persoană foarte activă și înainte, dar nu aveam o disciplină alimentară și asta se vedea. Acesta a fost motivul principal pentru care am ales să mă înscriu.
Am venit în prima luna la MORE, cu gândul să slăbesc în jur de 5 kg, între timp am slăbit 6 kg și cel mai mult mă bucură faptul că aceste kilograme erau defapt grăsime și am văzut cum, treptat, corpul meu se transformă într-o versiune mult mai bună.
Planul alimentar a fost și este ușor de respectat, mi-a plăcut de la început că echipa a ținut cont de preferințele mele. Înainte nu eram adepta exercițiilor „obișnuite”, de sală, cu greutăți sau greutatea corporală, preferam cardio (cycling, alergare), dar acum nu aș mai renunța la ele. Circuitul dă dependență, pentru mine este antrenamentul favorit. Chiar sunt mândră că după 3 luni de MORE am trecut la UP și a fost o alegere inspirată (Mulțumesc antrenorilor pentru impuls!!)
Momentan am ajuns într-o fază de platou, de care eram conștientă că va apărea, mai devreme sau mai târziu. Poate fi frustrant uneori, pentru că mă întreb dacă nu cumva greșesc cu ceva, dar cu ajutorul sesiunilor de coaching și consultanță am înțeles că este un proces îndelungat, care se transformă, până la urmă, într-un mod de viață, dacă vreau ca aceste rezultate să continue. Renunțarea nu este o soluție, chiar dacă pare opțiunea mai ușoară.
Îmi doresc în continuare să mai slăbesc 2-3 kg și să îmi definesc corpul și mai bine. Sunt conștientă că vor fi cele mai grele, dar rezultatul final merită din plin munca depusă.
Pentru mine, Revvolution este o călătorie frumoasă către un stil de viață sănătos (nu o dietă, cu rezultate pe moment) și o „investiție” în propria mea persoană. Am devenit mai disciplinată din punct de vedere alimentar, știu acum ce combinații sunt bune pentru mine, am învățat că pot să fac antrenamente pe care înainte le respingeam…și să îmi placă foarte mult.
Cred că oricine poate începe acest drum, important este să găsim puțină motivație interioară. Eu am avut parte de tot sprijinul din partea echipei Revvolution, ceea ce a făcut totul mult mai ușor. 🙂