Am venit la Revvolution pentru că știam că am nevoie de o schimbare. Lucrez în domeniul IT, merg la serviciu cu mașina și petrec cam 9-10 ore pe zi așezat pe scaun. Mâncam de 2 ori maximum pe zi și aveam un minimum de mișcare zilnic. Cred ca cel mai mult făceam mișcare în weekend-uri când trebuiae să „alerg” după fiul meu de aproape 3 ani.

În 3 luni, am apucat să merg la două ediții de Revvolution. Am dat jos aproximativ 14 kg. Dacă a fost greu? Bineînțeles 🙂

Am trecut de la 2 mese pe zi la 6! Uimitor!. De la aproape 0 mișcare, la antrenamentele de la clasă…uimitor, într-adevăr.

As fi un ipocrit dacă aș spune că mi-a fost ușor.Trebuie să recunosc că fără ajutorul soției,  probabil nu m-aș fi putut ține de planul alimentar recomandat.  Ea îmi pregătește majoritatea mâncărurilor. Sunt un leneș, recunosc!

În ceea ce privește antrenamentele, febra musculară a fost prezentă, însă mai puțin decât mă așteptam. De multe ori, însă, în mijlocul antrenamentelor, mă gândeam să renunț, însă apoi îmi aduceam aminte de obiectiv și rezistam.

Nu pot să zic ca este ceva ce îmi place în mod special la întreaga experiență. Poate „vibe-ul” pe care îl ai când ești la antrenament. Toți antrenorii sunt de treabă și coordonează cu atenție activitatea fiecăruia din sală.

Când începi să vezi diferențele, cel puțin vizual, atunci e partea cea mai frumoasă.

Dacă în doar două luni am reușit să slăbesc atât și să îmi schimb modul de viață, abia aștept să văd ce se întâmplă dacă voi continua experiența.