Cezar-Adriana-StancuAdriana are 33 de ani și declară că provine dintr-un mediu sedentar, dar că a încercat tot ce se poate, tae bo, kangoo, spinning, aqua gym, până să ajungă la REVVOLUTION. Obiectivul , la intrarea în program a fost de tonifiere, dar și de a pierde câteva kilograme în greutate. Totodată a vrut să își susțină soțul care avea câteva kilograme în plus și o doză de îndoială referitoare la rezultatele unui asemenea program. Cezar, soțul Adrianei, are 34 de ani și a pierdut în 3 luni de program 17 kilograme, dar și reticența față de programele de remodelare corporală. După mai mult de 2 ani de program, Adriana și Cezar se declară dependenți de REVVOLUTION și apreciază echipa care reușește să îi mobilizeze întotdeauna în activități care solicită foarte multă energie, după o zi sau săptămână grea în care nu ai timp să te odihnești suficient.

Am ales REVVOLUTION pentru că amândoi ne doream rezultate. Este distractiv și totodată amuzant să ne antrenăm împreună și să ne motivăm unul pe celălalt, să ne împingem limitele cu fiecare antrenament. Când întâmpinăm obstacole, ne amintim de ce suntem acolo și realizăm că, de fapt, suntem o echipă de doi într-o echipă unită, de mai mulți.

Ce v-a motivat să începeți această transformare alături de REVVOLUTION?

Adriana: Am pornit de la dorința de a da jos kilogramele în plus într-un mod sănătos și de la dorința de a ne antrena împreună, convinși fiind că așa ne vom menține motivația și ne vom încuraja reciproc.

Cum v-am câștigat încrederea? De ce ne-ați ales parteneri în transformarea voastră fizică?

Cezar: Am ales REVVOLUTION ca partener pe termen lung datorită profesionalismului și dedicării antrenorilor și datorită faptului că ne-au motivat permanent pentru a atinge obiectivele pe care ni le-am propus.

Cum erați voi înainte de REVVOLUTION și cum sunteți acum?

Adriana: Pe lângă eliminarea țesutului adipos, a celulitei și tonifierea mușchilor și a pielii programul ne-a adus mai multe beneficii. De exemplu, ne simțim mult mai energici, mai pozitivi și mai sănătoși (aveam diverse probleme cu digestia, iar acum nu mai e cazul).

Cum percep ceilalți schimbarea voastră? Presupunem că povestea voastră a inspirat mulți alți oameni să înceapă un stil de viață sănătos.

Cezar: Transformarea a fost foarte evidentă și, având în vedere că pauzele de masă le petrecem la birou unde mâncam împreună cu ceilalţi, a fost destul de clar că rezultatele nu le-am obținut prin înfometare. Avem prieteni care au intrat în program văzând rezultatele noastre. Iar la ceilalți parteneri de masă am remarcat o tendinţă de a-şi adapta cantităţile de alimente din farfurie și de a schimba combinațiile de alimente.

Ce înseamnă REVVOLUTION pentru voi?

Adriana: Pentru noi REVVOLUTION înseamnă programul care ne-a adus rezultatele dorite: pierderea kilogramelor în plus, astfel încât să căpătăm aspectul ferm și sănătos, schimbarea stilului de viață și a obiceiurilor alimentare. Pe lângă rezultate, REVVOLUTION însemnă echipa, care, cu zâmbetul pe buze, reușește să te determine să-ți depășești limitele și să te antrenezi la un alt nivel.

Atunci când vine vorba de grija pentru corp și minte, oamenii nu găsesc timp. Voi sunteți un exemplu care ne arată că atunci când îți respecți corpul, îți respecți mintea și viața în general, deci îți poți găsi timp pentru tine. Care este secretul?

Adriana: Am pornit de la a stabili ce este cu adevarat important pentru noi și am ajuns la concluzia că trebuie să avem grijă să ne facem timp și pentru sport și pentru relaxare. Mișcarea este un aspect important în viața noastră și este esențial pentru o viață echilibrată, nu numai pentru a da jos kilogramele în plus. Suntem convinși că fiecare găseşte o modalitate de a face sport măcar 30 de minute pe zi, nu trebuie decât să preia controlul și să decidă cum își va organiza timpul.

Când ați întâmpinat obstacole, când ați simțit că nu mai puteți continua, ce v-a motivat să mergeți mai departe?

Cezar: When you feel like quitting, think about why you started! Pe lângă asta, antrenorii nu se limitează la a te îndruma în timpul programului de exerciții fizice, având și rol de susținere psihologică, încurajare și motivație atunci cand te simți descurajat sau ai impresia că nu progresezi.

Care ar fi mesajul vostru pentru cineva care este la începutul acestui drum transformațional și își caută motivația și inspirația?

Cezar & Adriana: Ambiția și o motivație puternică fac ca efortul fizic și schimbarea stilului de viață să fie mult mai ușor de suportat. Așa încât, atunci când te simți tentat să renunți, amintește-ți de ce ești acolo, care este obiectivul tău și cât de mult îți dorești să îl atingi și să-ți depășești propriile limite.