fbpx

Abonamente

Revvolution Online

Antrenamente video cu antrenorii Revvolution
Plan alimentar personalizat, realizat pe baza chestionarului pe care il vei completa on-line
Seminar Video biomecanică
Seminar Video Kinetoterapie
Suport Online
Pret: de la 199 lei

STRUCTURA GRUPELOR

Indiferent de programul ales, antrenamentele Revvolution sunt structurate pe niveluri de intensitate.
La inscriere ti se va recomanda unul dintre ele, in functie de istoricul tau sportiv si de obiectivul pe care il ai.

Există trei niveluri de intensitate:

grow-400x400

Grow - este primul nivel de intensitate al grupelor Revvolution-daca nu ai mai facut niciodata sport sau ai o pauza mai mare de 3 luni de la ultima perioada in care ai avut activitate fizica sustinuta, iti recomandam sa te inscrii la acest nivel.

more-400x400

More -  este nivelul intermediar de intensitate. Aceasta grupa este potrivita pentru tine daca ai un istoric sportiv si nu ai fost sedentar in ultimele 3 luni. La grupa MORE exista atat varianta easy, cat si varianta hard a exercitiilor, pentru a adapta activitatea sportiva corpului tau.

up

Up – este o grupa potrivita celor care au ca tinta tonifierea si remodelarea, cu un istoric constant de activitate sportiva si o forma fizica buna. Este o grupa in care uitam de variantele easy de exerciti.

CLASE EXTRA REVVOLUTION

Power Pump – Pump Evvolution este o clasă de tonifiere și forță care activează grupele majore de mușchi folosind echipament special, dar și greutatea corpului. Clasa include secvențe de mișcări metabolice pentru a păstra nivelul ridicat al ritmului cardiac.

Shape: Această clasă pune accentul pe zona core – întărește abdomenul, fesierii și îmbunătățește forța și postura corpului, cu ajutorul diferitelor accesorii – în special benzi elastice, dar și a greutății corpului. Este o clasă potrivită pentru orice nivel!

Revvolution VO2MAX este o clasă cardio inspirată de arte marțiale, box, karate. Pe lângă beneficiile fizice – îmbunatățirea funcțiilor cardio respiratorii, îmbunătățirea agilității și a coordonării, dar și a posturii și stabilității, muzica antrenantă și mișcările energice te vor face să scapi de tot stresul acumulat peste zi.

Revvolution Metamorefit Este o combinație unică de body workout și circuit, rezultatul fiind un antrenament exploziv în care nu ai timp să te plictisești. Combinăm cele mai antrenante exerciții – easy way sau hard way: totul depinde de tine!

Stretching:  pentru că cele 2 minute de relaxare de la sfârșitul unei clase nu sunt cu adevărat suficiente pentru a ne elibera de stresul zilei îți propunem o clasă dedicată stretching-ului. Timp de 60 minute vei efectua diferite mișcări cu greutatea corpului pentru îmbunătățirea posturii și mobilității.